Wie zijn de commissieleden van Gemeentebelangen Heiloo ? 

 

GJ Bramer, MIM.

Sinds een jaar of 6 woon ik in Heiloo met mijn vrouw en zoon.

Ik heb zo’n 14 jaar een eigen bedrijf dat zich bezighoudt met internet of digital marketing, ook gevestigd in Heiloo. Aangezien ik een flink internationaal netwerk heb (waar ik af en toe ook mee/voor werk) zit ik af en toe in het buitenland als spreker of deelnemer aan congressen e.d.

  

Ook ben ik al sinds de start jurylid voor de European Search Awards, zo’n beetje de Oscars binnen mijn vakgebied. In mijn vrije tijd en op kantoor luister ik veel naar muziek, organiseer af en toe popquizzen en speel poker.

 

In het verleden ben ik actief geweest in de politiek en was directeur van het landelijk partijbureau van GroenLinks. Verder heb ik diverse management functies gehad binnen grote bedrijven als de NS en in PinkRoccade.

 

De laatste jaren ben ik niet actief met politiek bezig geweest maar van een afstand volg ik met de nodige belangstelling wat er gebeurt in de wereld en i.p.v. aan de zijlijn te blijven staan heb ik er voor gekozen maar eens de mouwen op te stropen om te zien of ik op lokaal niveau een positieve bijdrage kan leveren.

Eigenlijk vind ik mezelf meer organisator dan politicus dus aan mij de mooie taak te laten zien dat ik beide aspecten kan combineren.

 

naar linkedin

terug

naar homepage