Wie zijn de commissieleden van Gemeentebelangen Heiloo?

 

Tomas Jansma

Ik ben gelukkig getrouwd, heb drie kinderen en woon nu zo’n 14 jaar in Heiloo. Na mijn geboorte in 1960 te Amsterdam heb ik gewoond in Heerde, Wapenveld, Leusden, Amersfoort en Utrecht. In deze laatste stad heb ik  een opleiding als verpleegkundige gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Utrecht (AZU).  Na een wereldreis in 1986 weer in Amsterdam beland om daar aan de Universiteit van Amsterdam Psychofysiologie te gaan studeren.

Tijdens mijn studie heb ik jarenlang gewerkt als verpleegkundige in praktisch alle Amsterdamse ziekenhuizen. Na zes jaar studie en wedstrijdroeien (subtop) werd ik gevraagd om een project te doen binnen Randstad en ben ik met mijn studie gestopt. Hierna in diverse management functies  gewerkt binnen de zorg in Amsterdam en later Alkmaar, Schagen en Anna Paulowna. In 2010 als zelfstandige (interim manager binnen de zorg) begonnen en als dusdanig werkzaam.

 

Vanuit mijn managementfuncties heb ik meerdere reorganisaties begeleid en teams meegenomen in veranderingsprocessen (Thuiszorg en bijvoorbeeld Jeugdzorg Amsterdam) tevens neem ik deel aan gemeentelijke overleggen,  ben regelmatig gesprekspartner van besturen. Daarnaast heb in het bestuur van een gezondheidscentrum gezeten. De afgelopen jaren ben ik als ervaringsdeskundige en zeer kritische contactpersoon betrokken bij de zorg rond mijn dementerende vader en eerder overleden moeder.

 

Ik heb een sterk analytisch vermogen en een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg. Daarbij kan ik nog wel eens ongeduldig zijn. Mijn hobby’s zijn: muziek, sport, lezen, zeilen, nieuws en technische ontwikkelingen. Bovendien bezit ik een grote liefde voor de natuur.

 

naar linkedin 

terug

naar homepage